Tävling – rekrytera en vän!

Vi behöver bli fler medlemmar i Svenska Blå Stjärnans Riksungdomsförbund. Kan vi tillsammans nå 1000 medlemmar mellan 6-25 år innan årsskiftet? För att nå målet om 1000 aktiva medlemmar anordnar Ungdomsrådet en rekryteringstävling som går ut på att rekrytera  medlemmar mellan 6-25 år. Var med och tävla om fina priser du med!

Tävlingsregler

♦ Alla medlemmar i Svenska Blå Stjärnan är välkomna att delta i tävlingen!

♦ Tävlingen pågår till och med 2015-12-31. Fram till och med detta datum kan du rekrytera nya medlemmar genom att de själva gör en medlemsanmälan via hemsidan. Glöm inte att påminna dem om att betala medlemsavgiften.

♦ Skriv ner namnen på de medlemmar du har rekryterat, samt en motivering om vad det är som gör Svenska Blå Stjärnan unikt. Maila allt till senast den 10 januari 2016.

♦För varje medlem du rekryterat, som är mellan 6-25 år och har avlagt sin medlemsavgift senast 31/12 2015, får du en lott i tävlingen. Till exempel, rekryterar du fem medlemmar så får du fem lotter i tävlingen.

♦ Vinnarna kommer att kontaktas via e-post samt presenteras i Blå Stjärnans tidning nummer 1 2016.

Priser

∗ Valfria produkter i Svenska Blå Stjärnans webbutik till ett värde av 600 kr

∗ Valfria produkter i Svenska Blå Stjärnans webbutik till ett värde av 300 kr

∗ En blomstercheck till ett värde av 300 kr

∗ Ett presentkort på SF bio till ett värde av 300 kr

∗ Per Jensens bok, “Hundens språk och tankar” värde 230 kr.

Får-webb

Bli medlem idag!

Svenska Blå Stjärnan riktar sig till dig som gillar djur och vill göra skillnad. Läs mer om oss här och gör din medlemsanmälan idag!